Månesköldsgatan 51 / Månesköld/Ågårdsområdet / Lidköping

Totalrenoverat, smakfullt och med eftertraktat läge!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
154/83 kvm
Driftkostnad
29 065 kr/år
Tomtarea
535 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2018-04-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Månesköldsgatan såldes av oss 2018-04-05. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Månesköldsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Månesköld/Ågårdsområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta fantastiska hus som under ytan döljer ett hem utöver det vanliga. Här har allt, under de senaste åren, totalrenoverats till en modern och smakfull standard. Eller vad sägs om öppen planlösning, braskamin, utbygge med skjutdörrspartier av glas, enhetliga golv av valnötsparkett och spansk marmor, infälld led-belysning, fiber och bergvärme. Här får den stora familjen plats med fem sovrum samt möjlighet för fler i källaren. Inte nog med detta så ligger även fastigheten på en av Lidköpings mest eftertraktade adresser med fritt läge i söder och enbart 200 meter till både förskola och mellanstadieskola. Ett hus för dig som söker ett inflyttningsklart boende med hög standard. Missa inte denna pärla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration