Nygårdsgatan 15 / Lasarettsområdet / Lidköping

Kvadratsmart på Lasarettsområdet

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea/biarea
98/82 kvm
Driftkostnad
41 360 kr/år
Totalareal
506 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-07-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Nygårdsgatan såldes av oss 2019-07-05. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Nygårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lasarettsområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta kvadratsmarta 40-tals hus om ett plan med källare på eftertraktade Lasarettsområdet i Lidköping. Huset ligger på en hörntomt och har en högt belägen altan i bästa söder/väster läge. Interiört har huset en smakfull kombination av gammalt och nytt. Vi möts direkt av en nybyggd, modern och välkomnande entré med höga fönster och klinkergolv. Längre in i huset finner vi samtidigt lite mer klassiska detaljer som fiskbensparkett, äldre och bevarade innerdörrar samt fönsterbräden i massiv sten. Tre sovrum på entréplan och plats för fler finns på källaplan.
På tomten finns även ett nedsänkt spabad med plats för sju personer. Tunga renoveringar som dränering, tak och fönsterbyte är utförda. Bra garagebyggnad som idag används som carport. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.