Skjutbanegatan 11G / Ljunghed / Lidköping

Renoverat radhus med kanonläge!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea/biarea
104/50 kvm
Driftkostnad
34 898 kr/år
Tomtarea
173 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna radhus på Skjutbanegatan såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Skjutbanegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ljunghed är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Snyggt renoverat radhus i två plan och källare med ett av områdets kanske bästa lägen! Här bor man på gaveln, i sista huset i längan, med direkt anslutning till cykelväg samt nära grönområde och skog. Huset har under de senaste åren totalrenoverats till en modern och smakfull standard. Trädgård och balkong i bra söderläge. Barnvänligt område med gång- och cykelbanor som leder till för-, låg och mellanstadieskola och även mot idrottsanläggning och centrum. Garageplats i gemensam länga med autoport.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.