Allmänna vägen 18 / Sjömarken / Borås

Lugnt och barnvänligt belägen villa i centrala Sjömarken.

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea/biarea
94/94 kvm
Driftkostnad
25 915 kr/år
Tomtarea
1 490 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-06-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Allmänna Vägen såldes av oss 2020-06-17. Se alla våra försäljningar i Sjömarken samt även på Allmänna Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjömarken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött villa med ett lugnt och barnvänligt läge och en härlig tomt.

Bostaden om 6 rum och kök har 3 sovrum, vardagsrum, gillestuga, hobbyrum med biljardbord som naturligtvis följer köpet, fräsch tvättstuga, bastu och 2 badrum. Dessutom, ett stort uterum med anslutande altan, ett lusthus och ett varmgarage.
Trädgården är insynsskyddad och välhållen med äppleträd, bärbuskar och plana gräsytor som uppmuntrar till lek.

Inom 5-10 minuters promenad finns busshållsplats, skola, förskola, badplats, Idrottsgård med motionsspår och fotbollsplaner.
Från Sjömarken finns cykelväg hela vägen till Borås City och kommunikationerna från/till Borås/Göteborg/Jönköping är goda, snabb påfart till R40 som ansluter vid Viared.

Huset är besiktigat och energideklarerat.

Varmt välkomna att boka in er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sjömarken

Väster om Borås finner ni samhället Sjömarken - ett populärt område, fint beläget intill Viaredssjön.

Skola

Sjömarken är ett barnvänligt område med förskola och Sjömarkenskolan med klasserna F-6.

Kommunikation

Några minuter bort med bil finns påfarten till RV40 som tar dig österut mot Ulricehamn och Jönköping eller västerut mot Göteborg. Bra bussförbindelser är det även till Borås centrum.

Affärer och service

I Sjömarken finns pizzeria och en enklare matbutik/kiosk. Inte långt bort finns även Sandared där det finns ICA, vårdscentral, blomsterbutik m.m. och området Lundaskog där det finns Citygross, Jula m.m.

Fritid

Utmed Viaredssjön finns en mycket fin badplats med både sandstrand och brygga. I samhället finns också idrottsgården med ett välutvecklat idrottsliv och fina elljusspår.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.