Björkängsgatan 2

Björkängsgatan 2


Slutarp— Falköping

Björkängsgatan 2Slutarp— Falköping

Villa med hörntomt i trivsamt område

Charmig enplansvilla med källare på en rymlig hörntomt i det fridfulla området i utkanten av Slutarp. Stensatta uteplatser både på fram och baksidan av fastigheten vilket gör att man alltid kan njuta av solen eller skugga dom varmaste dagarna.

Denna hemtrevliga bostad bjuder på en bekväm och välkomnande hall, som smidigt förbinder köket och vardagsrummet. Det rymliga köket är ljust och luftigt med vita spegelluckor och generöst med arbetsytor, och härifrån öppnar sig en stenlagd uteplats som inbjuder till utomhusmåltider och trädgårdsnjutning. Vardagsrummet löper i vinkel och är ett lättmöblerat och socialt rum. Stora fönster ramar in rummet och fyller det med naturligt ljus. På entréplanet finner du även fyra sovrum, varav det största inrymmer flera praktiska garderober. I anslutning till hallen finns även en toalett. En trappa ner i källarplan väntar ett allrum med en charmig öppen spis med platsbyggd bänk och dekorativ tegelvägg, perfekt för mysiga kvällar. Här finner du även en praktisk tvättstuga, en rymlig klädkammare, ett hobbyrum med direkt uppgång till garaget samt en matkällare. För extra bekvämlighet finns även en separat toalett och ett duschrum med en mindre träningsrum i anslutning.

Denna villa ligger i en idyllisk omgivning med närhet till mataffär och bara en kort 10-minutersresa bilresa från Falköping, där du har utmärkta kommunikationer till städer som Stockholm, Göteborg och Jönköping. Här kan du njuta av det bästa av lantlig charm och stadsnärhet. I samband med försäljningen är fastigheten besiktigad och säljaren har valt att teckna en s k dolda felförsäkring, Skyddat Köp.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
118/147 kvm
Driftkostnad
34 921 kr/år
Tomtarea
960 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-11-13

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Björkängsgatan såldes av oss 2023-11-13. Se alla våra försäljningar i Slutarp samt även på Björkängsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad