Vallavägen 9 / Sparsör / Borås

Nu finns tillfälle för den som vill bo sjönära i Sparsör!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
140/46 kvm
Driftkostnad
47 585 kr/år
Tomtarea
4 365 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-07-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Vallavägen såldes av oss 2019-07-12. Se alla våra försäljningar i Sparsör samt även på Vallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sparsör är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns tillfälle för den som vill bo sjönära i Sparsör! Denna fastighet (Borås Paradis 1:8) kan med fördel styckas av till ytterligare en tomt och ägare kan sälja den avstyckade tomten eller varför inte bygga sitt eget drömboende där. Enligt detaljplanen får fastigheterna bebyggas med 25 % av tomtens storlek, och med en byggnadshöjd på 7,60 m, vilket kan ge en 2-plansvilla med inredd vind. I denna försäljning ingår ytterligare en fastighet (Borås Sölebo 1:76) med sandstrand om ca 6 m, alldeles nedanför vid Öresjön. Den befintliga villan ligger på en fin trädgårdstomt med härlig utsikt mot Öresjön, med stor gräsmatta, häckar, flera äpple och plommonträd och en fin berså vid entrén. Villan är till viss del i behov av renovering. Fastigheterna säljes med friskrivningsklausul.

Varmt välkomna att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.