Majgårdsgatan 15 / Centralt / Ulricehamn

Centralt med sjöutsikt

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea/biarea
181/84 kvm
Driftkostnad
38 125 kr/år
Tomtarea
855 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-02
Bostaden är såld!

Denna villa på majgårdsgatan såldes av oss 2018-11-02. Se alla våra försäljningar i Ulricehamn samt även på majgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna gedigna och representativa villa som erbjuder högt, centralt läge med underbar sjöutsikt. Här bor man på en riktigt bra adress och i ett fint och välskött hus med stor potential som rymmer plats för den lite större familjen.
Uppvärmning med bergvärme ger låga driftkostnader, yttertak i form av glaserade takpannor som lades om ca 2008. Flertalet eldstäder varav en täljstenskamin samt väl tilltagen takhöjd ger huset det lilla extra. Sätt er egen prägel och få till ett riktigt drömboende.

På fastigheten finns dessutom garage som rymmer plats för en bil och lite till. Robotgräsklippare är installerad och ingår i köpet.

Här bor man med närhet till centrum, skola, förskola, mataffär, stadspark och allmänna kommunikationer.
Varmt välkomna att boka in er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.