Lunnevägen 25 / Arentorp / Vara

Välskött enplansvilla med härligt läge

Slutpris
950 000 kr
Boarea/biarea
94/35 kvm
Driftkostnad
19 894 kr/år
Totalareal
857 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-26
Bostaden är såld!

Denna villa på lunnevägen såldes av oss 2019-06-26. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på lunnevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arentorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Njut av sköna sommarkvällar i uterummet på baksidan av denna fina villa i ett praktiskt plan. Två sovrum finns idag, med möjlighet att bygga om förråd till ett eller två ytterligare sovrum. Kök och vardagsrum är i öppen, ljus planlösning med utgång till uterummet.

Tomten, belägen på lugn återvändsgata, gränsar mot en åker, så det finns ingenting som stör den fina utsikten. Här finns flera fruktträd; äpple, päron och plommon och dessutom växer både rabarber och vinbär på tomten.

Lekplats och bouleplan finns alldeles i närheten och skola/förskola ligger också på promenadavstånd; perfekt för en barnfamilj. Till Vara, med all service som behövs, är det ca 5 km och dit finns det en fin cykelväg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Arentorp

I Arentorp bor man nära naturen med böljande fält och vackra skogar. Här finns en liten badsjö med sandstrand, dansbana och grillplats som sköts av den aktiva intresseföreningen som också ordnar bl a Valborgsfirande. På idrottsplatsen håller Arentorp Helås SK till. Skola årskurs 0-6 samt förskola samt äldreboende finns på orten. Vill man handla tar man sig lämpligen till Vara, ca 8 km bort.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Tips & inspiration