Vantaberget 1 / Vedum / Vara

Renoveringsobjekt med vackert läge

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
92 kvm
Driftkostnad
17 787 kr/år
Tomtarea
21 630 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-08-28
Bostaden är såld!

Denna villa på bitterna såldes av oss 2020-08-28. Se alla våra försäljningar i Vedum samt även på bitterna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vedum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Naturen kring Bitterna är mycket vacker; betande djur avlöser åkrar och skogar. Mitt i detta fina landskap, utefter en grusväg, hittar man detta hus som med lite kärlek kan bli ett fint hem med mark om ca 2 ha.

Idag finns tre sovrum, vardagsrum, matrum samt kök i huset. Det mesta är i äldre skick och här finns stort utrymme för egna tankar och idéer. Källaren rymmer tvättstuga och förråd. En stor veranda med utsikt över landskapet är belägen på byggnadens baksida.

Flera uthus hör till: Brygghus, ladugård med dubbelgarage, loft, äldre djurstall och traktorgarage samt ytterligare ett uthus med loft och traktorgarage. Bakom ladugården finns även ett litet ankhus. I den lummiga, uppvuxna trädgården växer hallon, rabarber samt äppleträd.

Till Vedum, med järnvägsstation, butiker och skola, är det ca 7 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vedum

Vedum, beläget ca 15 km från Vara är med sina knappt 1 000 invånare en aktiv ort på Varaslätten. Här är största arbetsgivaren välkända Vedum Kök & Bad med utställning i en gammal väderkvarn. I Vedum finns livsmedelsaffär, pizzeria och flera andra butiker såsom Hectors, en skobutik med stort sortiment.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

En aktiv idrottsförening finns på orten, Vedums AIS, med många grenar såsom fotboll och styrkelyft; en gren de har haft stora framgångar inom. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Med tågstation och bussförbindelser har Vedum goda kommunikationsmöjligheter.

Skolor/förskolor i Vara

Skola årskurs 0-6 finns i Vedum. Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.