Sök Meny
Falkenberg / Glommen
Brf Fyrkarlen

Pris: 1 290 000 kr och 1 390 000 kr

Avgift: 3 780 kr/månad kallhyra
Total antal bostäder: 12
Antal bostäder till salu: 12
Antal rum: 3-4 rum o kök
Boarea: 92 kvm
Tillträde: Byggstart omkring april 2016 och inflyttning omkring dec 2016 - feb 2017.

Falkenberg / Glommen

Nya bostadsrätter på gång!

OBS! Uppdatering Februari 2016: Alla lägenheter i projektet är reserverade.

Fyrkarlen Jakob är beläget mitt i idylliska Glommen. Här är havet konstant närvarande och det lilla fiskesamhällets popularitet har stadigt ökat de senaste åren. Här finns närbutik, vårdcentral, restaurang, pizzeria, förskola och F-5 skola och mycket mer. En 8 km vackert belägen cykelväg tar er till Falkenbergs Centrum och på vägen passerar man både naturreservat och gårdsbutik.

I denna oas uppförs nu Fyrkarlen Jakob. 6 stycken tvåvåningshus med en lägenhet på bottenplan och en på andra våning i varje hus som beräknas vara färdiga våren 2017. Bostadsrätterna är på 92 kvadrat, 3-4 rok och har antingen uteplats eller balkong med utsikt mot havet. Perfekt som första boende för en mindre familj, eller varför inte ett lagom steg efter ett liv i större hus.

Fyrkarlens väg Jakob - Under uppbyggnad. De 12 lägenheterna beräknas stå färdiga runt årsskiftet.
Fyrkarlens väg Jakob - Under uppbyggnad. De 12 lägenheterna beräknas stå färdiga runt årsskiftet.
Beskrivning
Bostadsfakta

På 92 kvm otroligt välplanerad yta får man ett fantastiskt boende i havsnära miljö. Här kan man välja om man vill utnyttja planlösningen till 4 rok eller en 3:a med öppen planlösning och större vardagsrum. Många ljusinsläpp och en modern interiör gör dessa bostadsrätter rymliga och luftiga. Ett öppet kök med matplats i anslutning till allrum/vardagsrum, helkaklat badrum med dusch/badkar, tvättmaskin, torktumlare samt en gästtoalett också med dusch! Mycket förvaringsmöjligheter och väljer man att bo i en 3:a går det även att skapa sig en klädkammare. Beroende på om det blir över- eller undervåning så har man antingen en rymlig balkong eller en charmig uteplats.

Alllmänt om föreningen

I föreningen finns 12 lägenheter i 6 huskroppar med 2 lägenheter i varje huskropp som är upplåtna med bostadsrätt. Husen har 2 våningar. Husen är anslutna till separata mätare av elleveranser för varje lägenhet, luftvärmepump finns i varje lägenhet. Till varje lägenhet hör ett separat förråd och fiber kommer finnas att tillgå i varje lägenhet. Gemensamt förråd och gemensamma parkeringsplatser finns på tomten. Tomtmarken anlägges så alla lägenheter har tillgång till trädgård, även de på plan 2.

Fakta
 • Pris
  1 290 000 kr och 1 390 000 kr
 • Avgift
  3 780 kr/månad kallhyra
 • Total antal bostäder
  12
 • Antal bostäder till salu
  12
 • Antal rum
  3-4 rum o kök
 • Boarea
  92 kvm
 • Tillträde
  Byggstart omkring april 2016 och inflyttning omkring dec 2016 - feb 2017.
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?