Behållare Behållare
Dela

Falkenberg , Glommen
Brf Fyrkarlen

Avgift
3 780 kr/månad kallhyra
Total antal bostäder
12
Antal bostäder till salu
12
Antal rum
3-4 rum o kök
Boarea
92 kvm
Tillträde
Byggstart omkring april 2016 och inflyttning omkring dec 2016 - feb 2017.

Nya bostadsrätter på gång!

OBS! Uppdatering Februari 2016: Alla lägenheter i projektet är reserverade.

Fyrkarlen Jakob är beläget mitt i idylliska Glommen. Här är havet konstant närvarande och det lilla fiskesamhällets popularitet har stadigt ökat de senaste åren. Här finns närbutik, vårdcentral, restaurang, pizzeria, förskola och F-5 skola och mycket mer. En 8 km vackert belägen cykelväg tar er till Falkenbergs Centrum och på vägen passerar man både naturreservat och gårdsbutik.

I denna oas uppförs nu Fyrkarlen Jakob. 6 stycken tvåvåningshus med en lägenhet på bottenplan och en på andra våning i varje hus som beräknas vara färdiga våren 2017. Bostadsrätterna är på 92 kvadrat, 3-4 rok och har antingen uteplats eller balkong med utsikt mot havet. Perfekt som första boende för en mindre familj, eller varför inte ett lagom steg efter ett liv i större hus.

Fyrkarlens väg Jakob - Under uppbyggnad. De 12 lägenheterna beräknas stå färdiga runt årsskiftet.
Beskrivning
Bostadsfakta
På 92 kvm otroligt välplanerad yta får man ett fantastiskt boende i havsnära miljö. Här kan man välja om man vill utnyttja planlösningen till 4 rok eller en 3:a med öppen planlösning och större vardagsrum. Många ljusinsläpp och en modern interiör gör dessa bostadsrätter rymliga och luftiga. Ett öppet kök med matplats i anslutning till allrum/vardagsrum, helkaklat badrum med dusch/badkar, tvättmaskin, torktumlare samt en gästtoalett också med dusch! Mycket förvaringsmöjligheter och väljer man att bo i en 3:a går det även att skapa sig en klädkammare. Beroende på om det blir över- eller undervåning så har man antingen en rymlig balkong eller en charmig uteplats.
Alllmänt om föreningen
I föreningen finns 12 lägenheter i 6 huskroppar med 2 lägenheter i varje huskropp som är upplåtna med bostadsrätt. Husen har 2 våningar. Husen är anslutna till separata mätare av elleveranser för varje lägenhet, luftvärmepump finns i varje lägenhet. Till varje lägenhet hör ett separat förråd och fiber kommer finnas att tillgå i varje lägenhet. Gemensamt förråd och gemensamma parkeringsplatser finns på tomten. Tomtmarken anlägges så alla lägenheter har tillgång till trädgård, även de på plan 2.
Fakta
Pris
1 290 000 kr och 1 390 000 kr
Avgift
3 780 kr/månad kallhyra
Total antal bostäder
12
Antal bostäder till salu
12
Antal rum
3-4 rum o kök
Boarea
92 kvm
Tillträde
Byggstart omkring april 2016 och inflyttning omkring dec 2016 - feb 2017.
Använd kartan
X