BRF Optimala Hem i Jonstorp 4

BRF Optimala Hem i Jonstorp 4

Pris
2 495 000 kr
Jonstorp —

BRF Optimala Hem i Jonstorp 4


Pris
2 495 000 kr

Jonstorp —
FINA RADHUS I JONSTORP VÄNTAR PÅ DIG!

Etapp 1 är slutsåld så missa inte möjligheten! Etapp 2 består av 10 kvalitativa och välplanerade radhus om ca 124 kvm. I attraktiva Jonstorp finner ni dessa välplanerade och genomtänkta radhus i 1 1/2-plans med bostadsrätt. Rymliga och praktiska hus med 4 sovrum!

Modernt utrustade med villakänsla ligger radhusen i ett lugnt bostadsområde med närhet till allt man behöver. Bostadsrätterna är moderna, fullt utrustade och bjuder förutom på fyra sovrum, ett allrum, stort fräscht kök i anslutning mot allrum, helkaklade badrum, ett på varje plan samt tvättstuga, även på trädäck och lättskött tomt.

Njut av utelivet med egen altan med en liten grästäppa i härligt soligt läge. Förrådet kan isoleras om du vill och erbjuder en bra förvaring.

En klimatsmart bostadsrätts”villa”. Med klimatsmart menar vi byggd i trä, byggd i Skåne vilket ger korta transporter, effektiv egen frånluftsvärmepump som säkerställer låga driftskostnader genom golvvärme och återvinning. Effektiv smart planlösning som gör det enkelt att bo.

Välkommen med din intresseanmälan!


Antal rum
5 rok
Preliminär inlyttning
Våren 2022
Status
Slutsålt
Antal objekt
10

Intresseanmälan

Kontakta Ulrika för mer information kring visningsmöjligheter.


Beskrivning


01
Service och kommunikationer

Med bil tar man sig till Höganäs på 10 minuter och Ängelholm och Helsingborg ligger inom bekvämt pendelavstånd på 20 minuter. Busslinje 225 som går bland annat till Höganäs, Ängelholm och vidare till Helsingborg.


02
Områdesbeskrivning

I härliga Jonstorp bor du i en idyllisk miljö, omgiven av vacker natur, nära strand och hav. Här finns alla förutsättningar för hela familjen att trivas med närheten till naturen och havet. Jonstorp ligger i vackra omgivningar med goda möjligheter till ett aktivt och naturnära familjeliv. Tillvaron här är lugn, trygg och bekväm.

En kort cykeltur från din bostad ligger Jonstorps sandstrand med fina badplatser för alla som äskar strand- och badliv. Jonstorps badplats, den skyddade viken är perfekt att njuta i! I Jonstorp finns allt du behöver såsom affär, skola, bibliotek, men också en av de bästa restaurangerna i Kullabygden finns här, Tunneberga Gästgivaregård som serverar härlig skånsk husmanskost och även vällagad a la carte rätter.

I omedelbar närhet finns naturreservat och bad, samt vandrarhem ute på landet i vackra omgivningar perfekta för en cykeltur. Längs kusten går en vandringsled som kallas Kullaleden. Naturreservatet har om våren många häckande fåglar och inte minst hav av backsippor som blommar om våren.

Man kan gå utmed havskanten ända från Naturreservatet i sydost, till grannbyn Rekekroken i nordväst, som för övrigt är sammanvuxen med Jonstorp och Svanshall.

I Jonstorp finns en stor Ishall och fotbollsplan med plats för olika aktiviteter. Jonstorp ses av många som barnvänligt och föreningslivet är starkt. Det har bland annat blivit känt för Jonstorps IF Ishockeyförening, men också en gymnastikförening med tävlande truppgymnaster. Jonstorps Jolleklubb JOJK, anordnar segelskola i hamnen varje sommar.

Förskolan har två småbarnsavdelningar (1-3 år), Snäckan och Musslan och tre syskonavdelningar (3-5 år), Sälen, Krabban och Korallen. Dessutom finns en förlängd syskongrupp (1-5 år), Sjöstjärnan. Grundskolan har tre arbetslag (hus) för skolåren F-5, Ankaret, Masten och Stäven, samt ett för skolåren 6-9, Skutan.


Området

Använd kartan
X

Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.