Hagbacksgatan 16:2

Hagbacksgatan 16:2

Slutpris

1 475 000 kr


Borlänge

Hagbacksgatan 16:2


Slutpris
1 475 000 kr

Borlänge

Överraskande vacker bostadsrätt med radhuskänsla. Ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och direkt access till underbar uteplats i söderläge med utsikt över grönområde. På övervåningen finns två rymliga sovrum och ett badrum och i källarplan finns ytterligare ett sovrum och dessutom "eget" tillhörande wc-rum. Ytan kan på papperet tyckas begränsad men faktum är att här finns gott om plats både för att vara många till kalas och till att ha sitt eget krypin. Bäst av allt är kanske ändå den öppna och ljusa planlösningen på entréplan som sommartid blir ännu större då man öppnar till uteplatsen och suddar ut gränsen mellan ute och inne på ett härligt sätt. Parkeringsplats med motorvärmare ingår. Lekplas inom synhåll och nära till skolor, förskolor, matbutik och skog med motionscentral. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
75/30 kvm
Avgift
4 600 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1-3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-31

Mäklarhuset Borlänge

Denna lägenhet på Hagbacksgatan såldes av oss 2023-03-31. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Hagbacksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.