Joel Alvéns gata 7

Joel Alvéns gata 7

Slutpris

3 700 000 kr


Årby— Borlänge

Joel Alvéns gata 7


Slutpris
3 700 000 kr

Årby— Borlänge

Inbäddat i lummig grönska hittar man denna oas med helt insynsskyddat läge. Vattnet i poolen glittrar och altandäcket är stort nog för härliga middagar, solbad och lek - samtidigt! Få meter från den stora poolen finns ett härligt spa-bad och när man vill krypa in i mer skydd från väder och vind finns ett stort inglasat uterum som lätt rymmer både matgrupp och loungemöbel. Den här bostaden har en utemiljö som många bara vågar drömma om.
Bostadshuset har tegelfasad och är i ett plan. Det är därmed både lättskött och "lättbott". Att familjen som bott här gillar att umgås kan man lätt se - köket är, i tillägg till utemiljön den centrala punkten - den nästan gigantiska köksön bjuder in till skönt häng och gemensamma insatser vid middagsbjudningar. 4 fina sovrum i bra storlek finns och dessutom möjlighet att skapa ett femte sovrum eller ett riktigt bra hemmakontor. För att sammanfatta så kan vi konstatera att om du bor här så finns det plats både för att umgås och att vara ostörd. Läget är mer än bra. Lummigt, solrikt, insynsskyddat och med förskola, skola och flera matbutiker på bekvämt gångavstånd. Riktigt många check på önskemålen för ditt nya boende skulle vi tro.
Visning är planerad till början av oktober - gör gärna en intresseanmälan redan nu.


Boarea
165 kvm
Driftkostnad
62 046 kr/år
Tomtarea
1 032 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-10-31

Mäklarhuset Borlänge

Denna villa på Joel Alvéns gata såldes av oss 2022-10-31. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Joel Alvéns gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.