Bruksallén 7 / Centrala Näsviken / Näsviken / Hudiksvall

Barnvänligt och rymligt!

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea/biarea
146/30 kvm
Driftkostnad
25 990 kr/år
Totalareal
1 347 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-02-26
Bostaden är såld!

Denna villa på bruksallén såldes av oss 2019-02-26. Se alla våra försäljningar i Näsviken samt även på bruksallén

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Näsviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i centrala Näsviken med ett stenkast till barnomsorg, badplats och närlivs erbjuder vi nu en fantastiskt fin enplansvilla med hela 7 rum och kök!

Fastigheten ligger i ett trivsamt och barnvänligt bostadsområde några hundra meter från Näsvikens skola, strax intill Näsvikens herrgård. På tomten finns bostadshus med asfalterad uppfart och parkering, samt isolerad gäststuga med indragen el.

Bostaden är ett Gullringshus uppfört 1987 med ett vidbyggt och varmbonat garage - med en planlösning som bland annat erbjuder 5 sovrum, badrum som renoverades 2013 och kök från 2017. Låg driftkostnad med uppvärmning som sker genom en Thermia bergvärmepump från 2015! På husets baksida finns en inglasad altan och stenlagd uteplats i söderläge.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration