Ganthem Tomase 607

Ganthem Tomase 607

Slutpris

3 300 000 kr


Ganthem - Mellersta Gotland— Romakloster— Gotland

Ganthem Tomase 607


Slutpris
3 300 000 kr

Ganthem - Mellersta Gotland— Romakloster— Gotland

Skog- och jordbruksfastighet!

Skog- och jordbruksfastighet i Ganthem med fin gårdsbild med bostadshus, ladugård och dubbelgarage med hela 12,8 ha mark!

Naturskönt läge bland vidsträckt åkermark. Här finns det plats för att driva hobbyverksamheter. Ett tillfälle för Er som söker lugnet på landet med många olika möjligheter som att meka, djurhållning (får, hästar, höns mm), odla eller starta annan sysselsättning.

Här finns ett äldre Kalkstenhus från 1760 om ca 157 m² i 1,5 plan. Huset är i behov av modernisering och tillfället att skapa sitt hem som man själv önskar finns. Idag finns här stora sociala ytor fördelat på rum och kök, vara 2-3 sovrum. Nedervåningen erbjuder matsal med kakelugn, stort kök, allrum och toalett. På övervåningen möt vi av ett stor hall/passage där utgången till balkongen finns. Här finns ett badrum och 3 sovrum. Fiber är installerat. Eget vatten och avlopp på fastigheten.

Flygelbyggnaden inrymmer pannrum, förråd, bryggarhus. Övervåningen är oinredd.

Vid den kringbyggda gårdsbilden finns även en ladugård, äldre lada och garage.

Ca 11 minuters bilfärd till Roma som erbjuder skola upp till åk 9, bra bussförbindelser till Visby, livsmedelsbutiker, gårdsbutik mm. Här ifrån har man ca 25 minuter till Visby.


Boarea
157 kvm
Tomtarea
12.8918 ha
Rum
6 rum (5 sovrum)
Fastigh.bet
GOTLAND GANTHEM TOMASE 1:27
Objekttyp
Gård
Såld
2023-05-30

Mäklarhuset Gotland

Denna gård på Ganthem Tomase såldes av oss 2023-05-30. Se alla våra försäljningar i Romakloster samt även på Ganthem Tomase.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.