Broväg 6 D

Broväg 6 D

Slutpris

3 300 000 kr


Visby - Norr— Visby— Gotland

Broväg 6 D


Slutpris
3 300 000 kr

Visby - Norr— Visby— Gotland

Välplanerad fin 4:a med balkong på Broväg.

Välkommen till denna 4.a med balkong som ligger högst upp i huset på Broväg 6D! Här finns den gamla charmen bevarad med bland annat genomgående fina trägolv i nästan alla rum. I det charmiga köket med retrokaraktär har man behållit originalinredning och tidstypiska detaljer. Här ryms också ett matbord med plats för 4 personer. I vardagsrummet ligger parkett på golvet och här finner man utgången till balkongen som är placerad mot öster. Fin plats att njuta sitt kaffe i morgonsolen! Vidare finns det en modern toalett och ett dito duschrum, båda rummen har kakel på väggarna och klinker på golv. Lägenheten har två entréer varav den ena med ett sovrum och en toalett intill, kan fungera som uthyrningsdel.

Här bor du i en stabil och väl fungerande bostadsrättsförening i ett centralt bostadsområde i norra Visby med närhet till matbutik, skola, dagis, vårdcentral och Östercentrum. Inom gångavstånd finns Ringmuren, Visby innerstad samt fina strövområden i Nordergravar, Galgberget och inte minst strandpromenaden.


Boarea
90.5 kvm
Avgift
5 807 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-13

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Broväg såldes av oss 2022-09-13. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Broväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.