Norra Bergsvägen 14

Norra Bergsvägen 14

Slutpris

4 000 000 kr


Åsa - Hulta— Åsa— Kungsbacka

Norra Bergsvägen 14


Slutpris
4 000 000 kr

Åsa - Hulta— Åsa— Kungsbacka

Ett lugnt och skönt boende i centrala Åsa

Med plats för hela familjen finns nu chansen till ett spännande hus i tre plan. Boendet erbjuder 3-4 sovrum som präglas av härligt ljusinsläpp och omgärdas av en skön trädgårdstomt med stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. Här bor man i ett klassiskt område i de centrala delarna av Åsa.

Det första man möts av i huset är en inbjudande och ljus hall. Vidare finns det rymliga och härliga vardagsrummet i vinkel som bjuder på fint ljusinsläpp, härlig umgängesyta med plats för både soffa och matgrupp samt en charmig öppen spis. På entréplan finns även köket och ett sovrum som idag används om hemmakontor. På ovanvåningen ytterligare två sovrum, ett ljust allrum samt en toalett. I källarplanet finner man gillestugan med öppen spis, tvättstuga, toalett och ett helkaklat duschrum med potential för ett framtida "hemmaspa". Huset står på en lummig och rogivande trädgårdstomt med många soltimmar. Här finns en skön altan och flera härliga platser i trädgården för både lek och mys.

Området Hulta, i centrala Åsa är mycket trivsamt och uppskattas högt av barnfamiljer med närhet till både skog och natur, busshållplats, skolor (F-9) och all tänkbar service. Här bor man även nära salta bad och sköna promenader längs klipporna!
Vi ses på Norra Bergsvägen 14! Välkomna på visning.


Boarea/biarea
92/39 kvm
Driftkostnad
63 588 kr/år
Tomtarea
1 135 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-10-01

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Norra Bergsvägen såldes av oss 2022-10-01. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Norra Bergsvägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.