Ölmanäs Ringväg 678 / Åsa / Kungsbacka

Slutpris
5 325 000 kr
Boarea
134 kvm
Driftkostnad
40 235 kr/år
Totalareal
1 215 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Ölmanäs Ringväg såldes av oss 2019-09-08. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Ölmanäs Ringväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ölmanäs Ringväg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till centrala Åsa och denna enplansvilla om 134 kvadratmeter. Här möts du av ett kvadratsmart Trivselhus (byggår 2005) i utmärkt skick med en härlig atmosfär. Detta moderna boende erbjuder 3-4 sovrum, kök och vardagsrum, ett badrum och toalett samt kombinerat tvättrum och groventré. Huset står på en trevlig och välskött trädgårdstomt med flera härliga uteplatser för umgänge kring den insynsskyddade poolen. Här finns även ett förråd, en friggebod/gästhus och carport. Allt du behöver!
Här bor man mycket centralt och trevligt med bekvämt avstånd till både Åsas salta havsbad men även skola, förskolor, lekplatser, idrottsanläggning, bra kommunikationer och vårdcentral. Ett perfekt boende för er som söker ett bekvämt boende. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.