Blåmusslevägen 14

Blåmusslevägen 14


Stafsinge Strand— Falkenberg

Blåmusslevägen 14Stafsinge Strand— Falkenberg

Drömmen om att bo vid havet? Nu finns möjligheten!

Vi som bor här på Västkusten älskar havet, det måste man bara göra. Och att bo så nära havet som möjligt är en dröm som många har. Och nu finns möjligheten att förvärva denna fastighet som har en helt spektakulär utsikt och som bokstavligt talat bara ligger ett stenkast ifrån en mysig strandremsa där de nuvarande ägarna spenderat många soliga timmar på. Vid piren som man ser från fönstret hälsar de att krabbfisket är perfekt, och på ena sidan är vattnet lite grundare och på andra sidan djupare så det finns möjlighet för både stora och små att njuta av Kattegatts salta vatten. På tomten finns även en stuga som är perfekt för övernattande gäster eller varför inte hyra ut under sommartid när Falkenberg är som allra bäst.
Villan från 1947 bjuder på hela tre sovrum, ett enormt vardagsrum och tillfälle att göra om tv-rummet bredvid köket till antingen kontor eller gästrum. I källaren finns mycket plats till förvaring för den som behöver.


Boarea/biarea
128/65 kvm
Driftkostnad
28 114 kr/år
Tomtarea
975 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-01-27

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Blåmusslevägen såldes av oss 2024-01-27. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Blåmusslevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.