Hotellgatan 2 / Centrum / Falkenberg

Fantastisk 3:a i centrum med hiss!

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
3 696 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-11-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hotellgatan såldes av oss 2018-11-10. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på hotellgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hotellgatan 2, mitt i hjärtat av Falkenbergs centrum, och denna ljusa 3:a på 72 kvm byggd 2010. I välskötta BRF Tullbron bor man centralt med en mysig innergård och hiss till både vind och varmgarage. Det är en välplanerad och trevlig genomgångslägenhet, ljus med ekparkettgolv och vita väggar, kök i vitt med rostfria vitvaror och helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Balkongen nås från vardagsrummet och härifrån har man utsikt över den mysiga innergården.

Falkenbergs innerstad, småstad till trots, erbjuder en fantastisk mix av kullerstensgatornas charm, välsorterade butiker och ett nästan oslagbart kulinariskt utbud. Utanför huset rinner dessutom vackra Ätran och promenadstråket doktorspromenaden tar dig förbi Vallarnas friluftsteater och om du vill, hela vägen till havet.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration