Sörbackavägen 4 / Tröingeberg / Falkenberg

Familjevilla i Tröingeberg!

Slutpris
2 970 000 kr
Boarea/biarea
144/116 kvm
Driftkostnad
35 900 kr/år
Totalareal
859 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-02-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Sörbackavägen såldes av oss 2020-02-27. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Sörbackavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tröingeberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Sörbackavägen, på nedre delen av Tröingeberg, ligger denna välskötta och ombonade 1,5-plansvilla på en lugn återvändsgata. Det är en stor och fin familjevilla med 5 sovrum och hela 3 badrum som nuvarande ägare renoverat och skött om löpande. Köket ger en lantlig känsla vilket passar in i denna del av Tröingeberg där åkrar och lantliga promenadstråk är påtagliga. Tomten är lagom stor och lättskött och garaget på ca 50 kvm är givetvis ett plus.

Man når snabbt Falkenbergs centrala delar och i närheten finns här både grönområden, elljusslinga, BMX-bana, lekplatser och förskolor. Inom kort byggs här dessutom ytterligare förskola och skola i närheten. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tröingeberg

Falkenbergs högst belägna stadsdel ligger precis där staden möter landsbygden och man får det bästa av båda världar.

Service

Någon kilometer öster om centrum hittar vi Tröingeberg som via nedförsbacken gör färden till centrum snabb och smidig med cykel. Även till tågstationen är det smidigt att ta sig med cykel. Mitt på Tröingeberg finns en närlivsbutik som även är ATG- & postombud. Bussförbindelserna är bra och det går smidigt att från hela Tröingeberg ta sig till "huvudgatan" via cykelvägar och elljusslinga.

Familjeliv

På Tröingeberg finns flera förskolor och på andra sidan "berget" ligger Vinbergs kyrkby där F-5 skolan Vinbergsskolan ligger. Åt centrum till ligger Fajans med F-5 skolan Fajansskolan. Området har även många fina grönområden, lekplatser och fotbollsplan.

Naturnära

Tröingeberg ligger väldigt vackert på hög höjd och från vissa delar med utsikt över åkermark och ängar så långt ögat kan nå. Via elljusslinga kan man ta sig runt smidigt och lummiga skogsområden täcker stora delar av Tröingebergs nedre del. Österut når man vackra Vinbergs kyrkby med en fin kyrka och fortsätter man ännu längre kommer man så småningom till Vessigebro. Cyklar man mot Falkenbergs centrum når man snabbt doktorspromenaden runt Ätran och på andra sidan ån ligger Vallarna med både djur, friluftsteater, skatepark, discgolf och mycket mer.

Ett aktivt liv

Med tanke på den lokalt klassiska "Tröingebergsbacken" så tränar många lokala löp- & fridrottsgrupperingar i området. Även ett och annat division 6-lag i fotboll har grinat illa i backen under kalla försäsongskvällar medan ännu fler njutit av farten nedför. Även mountainbikes syns ständigt på slingan och områdena nedför Tröingeberg och vidare till Faurås och Vinberg är vackra områden att t.ex. springa i. I närhet av en av områdets lekplatser finns även en mindre BMX-bana.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.