Stenfalksvägen 21A / Ekhaga / Falkenberg

Fin gavellägenhet nära både natur och centrum!

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
4 050 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2
Såld
2019-09-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenfalksvägen såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Stenfalksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en härlig gavellägenhet på Stenfalksvägen! Området med sina radhus och fina boenden är populärt bland allt ifrån unga par till barnfamiljer och pensionärer. Bostadsrätten är i två plan, bjuder på två sovrum varav ett med balkong med fin utsikt, två fräscha och helkaklade badrum, utvändigt förråd, kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och dessutom altan och täppa i anslutning till grönområde!

Här har man också närhet till allt ifrån förskola, livsmedelsbutik, centrum, fina naturområden och mycket mer! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ekhaga - Mellan stad och land!

Ekhaga är området som växt upp mitt emellan Stafsinges landsbygd, familjära Arvidstorp och Falkenbergs centrum.

Familjeliv

Här har man nära till flera förskolor, promenadstråk och Arvidstorps idrottsplats. I kvarteret finns också livsmedelsbutik, bensinmack och möbelaffär. På cykelavstånd nås förutom centrum även högstadieskolan Tångaskolan, montesorriskola, fotbollsplaner, Falkenbergs Gymnasieskola (och inom kort Falkenbergs nya kultur- & kunskapscenter), populära Stålboms konditori och mycket mer.

På landet - men ändå inte!

Ekhaga ligger bredvid en mysig ekskog som bjuder på fina promenadvägar. Tar man vägen igenom skogen hamnar man i Stafsinge. Där samsas ängar och åkermark så långt ögat kan nå och står man rätt placerad i rätt väderlek kan man till och med skymta havet.

Sport och fritid

Förutom promenad-, löp- & cykelvänliga områden i närheten av Ekhaga är det inte heller långt till Björnhults golfklubb. Här finns en trevlig golfrestaurang, 18 hål, pay and play-bana och numera även padelbanor.

Kommunikation

Via cykelvägar kan man ta sig hela vägen till Falkenbergs tågstation. En gång i timmen går det bussar från Ekhaga till centrum. Bilder: Fastout, Destination Falkenberg

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.