Vingrens väg 4

Vingrens väg 4

Slutpris

4 010 000 kr


Tröinge Ängar— Falkenberg

Vingrens väg 4


Slutpris
4 010 000 kr

Tröinge Ängar— Falkenberg

Stilren 1-plansvilla på hörntomt!

Välkomna in till denna välplanerade 1-plansvilla på fint läge: Tröinge ängar! Huset är byggt 2007 och rymmer allt man behöver på 134 kvm. Passar perfekt för en barnfamilj eller för er som vill slippa springa i trappor, för här kan man bo länge. Området är idealiskt med både närhet till centrum, mataffärer, förskolor & skolor. Tågstationen ligger en kort promenad bort och passar bra för dig som pendlar. När man stiger innanför dörren och tar några steg in så slås man av en fantastisk takhöjd och stora vackra fönster och dörrar som släpper in ljuset i kök och vardagsrum som har en trevlig öppen planlösning. Utanför finns en stenbelagd uteplats . Villan har tre sovrum idag, men det stora går att dela av till två mindre sovrum för den som önskar. Två helkaklade badrum finns också här med dusch/badkar. En mysfaktor är det insynsskyddade uterummet med kamin, här kan man sitta sena sommarkvällar och umgås med sina nära och kära, medans barnen kan leka på lekplatsen som ligger ett stenkast bort. Här finns även carport och förråd! Kom och upplev huset på plats, ni blir inte besvikna!


Boarea
134 kvm
Driftkostnad
48 800 kr/år
Tomtarea
573 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-03-06

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Vingrens väg såldes av oss 2024-03-06. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Vingrens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.