Lyngavägen 29

Lyngavägen 29

Slutpris

2 225 000 kr


Gullbrandstorp— Halmstad

Lyngavägen 29


Slutpris
2 225 000 kr

Gullbrandstorp— Halmstad

CHARMIG HALLANDSLÄNGA

Vi har nu möjligheten att erbjuda denna charmiga länga från början av 1900-talet vilket därmed förmodligen är ett av Gullbrandstorps äldre kvarvarande byggnader. En uppväxt och lummig tomt om cirka 1 900 kvm samt ett hus vilket andas mycket historia och nu väntar på att nya ägare skall ta vid. För den som önskar ytterligare utrymmen kanske för egen verksamhet etc. så finns Lyngavägen 44 (rakt över gatan) nu även till försäljning.

Attraktiva Gullbrandstorp är beläget cirka åtta kilometer nordväst om Halmstad och är ett mycket barnvänligt område med närhet till natur, hav, köpcentra och centrum. Bussförbindelser in till Halmstad är goda och det går cykelbana hela vägen. Gullbrandstorp har låg- till högstadieskola och även två förskolor.

Under dokument och länkar finner ni besiktningsprotokoll.


Boarea
83 kvm
Driftkostnad
36 900 kr/år
Tomtarea
1 908 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-07-11

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Lyngavägen såldes av oss 2017-07-11. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp samt även på Lyngavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.