Aron Skantz väg 16

Aron Skantz väg 16

Slutpris

5 700 000 kr


Söndrum / Bergsgård— Halmstad

Aron Skantz väg 16


Slutpris
5 700 000 kr

Söndrum / Bergsgård— Halmstad

Lyxigt kedjehus på Bergsgård!

Vi har den stora glädjen att presentera detta moderna och helt fantastiska hus om 160 kvm. Nuvarande ägare har med en stor portion kärlek och mycket omsorg skapat ett mysigt men samtidigt representativt och spektakulärt boende.

Öppen planlösning på entréplan med ett snyggt kök från JKE-Design (omnämnts i Plaza Interiör). Exklusiva materialval såsom Silestone kvartskomposit, stor köksö med skiva i mörk Wenge och inbyggd vinkyl, inbyggd kaffemaskin samt modernt kyl/frysskåp med touchskärm som låter dig hantera dina matvaror, kommunicera med familjen och underhålla dina gäster. Köket övergår till en generös matplats där braskaminen är pricken över i:et. Kaminen är genomgående med lucka åt två håll och kan därför avnjutas även från vardagsrummet. Vardagsrummet är tillbyggt och mäter ca 30 kvm med en härlig takhöjd och stort skjutparti mot uteplats/trädgård. Detta är ett härligt sällskapsrum med infällda spotlights i både tak och golv. Entréplan har även ett tjusigt badrum med Jacuzzi samt ett sovrum med god yta och förvaring. Genomgående stora grå klinkers (vattenburen golvvärme) på hela entréplan ger ett stilrent intryck.

En trappa upp fortsätter den röda tråden med svart ekparkett i de två sovrummen, en praktisk klädkammare, förrådsutrymme samt ett läckert badrum. Vissa grannar har även byggt ut ett extra rum över carporten och således fått totalt 4 sovrum.

Huset har även en skön utemiljö med skyddad altan på baksidan med ett läskande SPA-bad och på framsidan finns en stor stensatt terrass med plats för ytterligare uteliv. Du kan alltid välja mellan skugga eller sol, privat eller socialt.

Bergsgård har ett helt optimalt läge med närhet till naturen, havet, Flygstadens affärsutbud, skola/förskola och fina golfbanor. En lugn och trivsam oas för familjen.

Tre månader från nu kan du bo i detta fantastiska hus :)


Boarea/biarea
160/6 kvm
Driftkostnad
45 222 kr/år
Tomtarea
325 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-07-01

Mäklarhuset Halmstad

Denna kedjehus på Aron Skantz väg såldes av oss 2021-07-01. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Aron Skantz väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.