Betesstigen 20

Betesstigen 20

Slutpris

6 250 000 kr


Söndrum / Albinsro— Halmstad

Betesstigen 20


Slutpris
6 250 000 kr

Söndrum / Albinsro— Halmstad

Villa på Albinsro byggd 2015

Precis som många andra gillar vi bostadsområdet Albinsro med alla sina fördelar och nu erbjuds här ett tilltalande och för många år framöver bekymmersfritt boende. Albinsro är ett nybyggt och trivsamt område med bland annat närhet till populära förskolor och skolor samt Flygstadens stora affärsutbud. Fina lantliga omgivningar och bara ett stenkast bort från Trollberget med sin rogivande natur samt endast cirka 10 minuters cykelavstånd till Tylösand.

Villan är fördelaktigt belägen på lugn återvändsgata och rymmer hela 146 kvadratmeter fördelat på två plan. En tilltalande planlösning med bland annat fyra sovrum och två helkaklade badrum fördelat över båda planen vilket lämpar sig både för barnfamiljen såväl som paret med utflugna barn vilka därmed kan erbjuda sina gäster ett eget våningsplan att husera över. Ljusa och öppna umgängesytor i vardagsrum och kök med direkt anslutning till rymlig altan med plats för både lounge- och matgrupp. Prydlig framsida med stensättningar och altandäck samt praktisk carport med isolerat förråd.

Då villan byggdes 2015 så utgår ingen kommunal fastighetsavgift (ca 8500 kr/år) de närmsta 9 åren (fritt första 15 åren vid nyproduktion). Därtill har huset en mycket låg driftkostnad där uppvärmning via frånluftsvärmepump samt hushållsel totalt förbrukar låga 7983 kWh/år.

I vårt tycke finns här underbara förutsättningar att skapa en trivsam tillvaro med högsta komfort, varmt välkommen till Betesstigen 20 :)


Boarea
146 kvm
Driftkostnad
28 766 kr/år
Tomtarea
334 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-02

Mäklarhuset Halmstad

Denna kedjehus på Betesstigen såldes av oss 2021-09-02. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Betesstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.