Bissmarksgatan 4 / Centrum / Halmstad

Unik takvåning med takterrass och en fin utsikt!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
2 919 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bissmarksgatan såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Bissmarksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Takterrassen är det självklara utropstecknet där det ryms plats åt grill, parasoll, solstolar, matbord och soffa. Belägen i soligt söderläge innebär solchans från morgon till eftermiddag. Lägenheten har en effektiv planlösning och en fräsch interiör.

Föreningen är välskött och har låtit utföra stora renoveringar såsom nya 3-glasfönster, relinade avloppsstammar, nya säkerhetsdörrar, putsad fasad, nytt tak, målat trapphus samt nya balkonger. Således är huset i toppskick! Under hösten kommer fiber att dras in i alla lägenheter (Halmstad stadsnät).

Bissmarksgatan 4 är ypperligt beläget med ett lugnt läge intill Gunillaparken och endast ett stenkast ifrån centrala Halmstad. Dessutom gångavstånd till Galgberget som erbjuder bra motionsslingor och vacker natur.

Ta chansen att förvärva en central lägenhet med en unik takterrass samt en låg månadsavgift om 2919 kr!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.