Frökentorpsvägen 17

Frökentorpsvägen 17

Slutpris

5 900 000 kr


Sofieberg— Halmstad

Frökentorpsvägen 17


Slutpris
5 900 000 kr

Sofieberg— Halmstad

Supertjusig villa anno 2016 med ett toppenläge på Sofieberg!

Drömmer ni om en nybyggd villa i ett lugnt barnvänligt område nära naturen men samtidigt cykelavstånd till city? Då kan detta vara något för er!

Här erbjuds en välbyggd och högst trivsam villa byggd 2016 med stilrena moderna materialval. Huset mäter 142 kvm och är fördelat på två plan med vattenburen golvvärme (fjärrvärme) på bottenplan och vattenburna radiatorer på övre plan. Planlösningen är smart och kombinerar kök och vardagsrum i öppen planlösning på entréplan och tre sovrum samt allrum på övre plan. Huset har två fullutrustade badrum (ett med dusch och ett med badkar), tvättstuga, skafferi och goda förvaringsutrymmen. Man har inte sparat på krutet utan även låtit installera braskamin, aircondition (luft/luft-pump), byggt ett stort härligt uterum om 28 kvm, byggt ett praktiskt garage om 20 kvm samt ett isolerat förråd om 6 kvm. Här finns således alla utrymmen man kan önska!

Vi fullkomligt älskar baksidan med det stora härliga uterummet som vetter ut mot altandäck och den uppvuxna trädgården i rakt västerläge. Men det bästa av allt är den grönskande utsikten på baksidan, ingen insyn här inte! Ett privat och skyddat läge med naturen inpå knuten.

Då huset är byggt 2016 så har man tio skattefria år kvar, innan det är dags att börja betala kommunal fastighetsavgift (fn. 8524 kr/år). Fastigheten är besiktigad och byggfelsförsäkring gäller fram till 2026.

Varmt välkomna till Sofieberg och Frökentorpsvägen 17!


Boarea/biarea
142/53 kvm
Driftkostnad
32 939 kr/år
Tomtarea
463.9 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-10-23

Mäklarhuset Halmstad

Denna kedjehus på Frökentorpsvägen såldes av oss 2021-10-23. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Frökentorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.