Gatehus 160 / Östra stranden / Halmstad

Fin stuga på trivsamma Gatehus!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea/biarea
28/15 kvm
Driftkostnad
11 505 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Gatehus såldes av oss 2020-08-08. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Gatehus

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra stranden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På trivsamma Gatehus kan vi nu erbjuda en mysig stuga om cirka 28 kvm. Stugan består av allrum med kök, 2 sovrum, toalett, utedusch samt ett fantastiskt uterum om ca 15 kvm. Att stugan har två sovrum och därmed möjlighet till 6 bäddar är ovanligt för området! Stugan är välunderhållen med bland annat nytt tak med isolering, inglasad veranda, nymålad, jordfelsbrytare etc.

Gatehus präglas av mindre stugor i härliga kulörer och närheten till badstrand och lekplats gör att ett sommarboende här uppskattas av hela familjen. Den populära golfbanan Strandtorp ligger i direkt närhet vilken nyligen har byggt 2 st padelbanor också. Tomten är lättskött och ger tid över till att enbart koppla av och känna att man har semester. Vattnet är påkopplat från april till oktober ut och på området finns gemensamma utrymmen med dusch, tvättmöjligheter samt uthyrningsrum för nära och kära på besök. Andelen är betald och fiber är inkopplat!

Varmt välkomna till denna härliga stuga på Östra stranden!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.