Hambovägen 20

Hambovägen 20

Slutpris

3 450 000 kr


Söndrum - Kyrkbyn— Halmstad

Hambovägen 20


Slutpris
3 450 000 kr

Söndrum - Kyrkbyn— Halmstad

OBS! SÄNKT MÅNADSAVGIFT MED 2500 KR!

Tänk så praktiskt att ha livet i en lagom stor ask! Med allting inom perfekt räckhåll, minimalt med jobb på underhållssidan och som nuvarande ägare själv säger "här råder verkligen en mysig Bullerbykänsla". Vårt radhus på Hambovägen 20 är som ett barnbidrag till ett smidigt liv som bjuder på det bästa en barnfamilj kan önska! Begränsad trafik, massor av lekkompisar i husen runt omkring och fria ytor att leka på, ja tom lekplats utanför fönstret.

Invändigt väntar 104 kvm med en ljus och fräsch interiör i välvårdat skick fördelad över två plan. Entréplanet fokuserar på umgänge med familj och vänner där köksön är flitigt använd och passar lika bra för härligt häng en fredagskväll som bullbak en söndagseftermiddag. Det inglasade uterummet sätter pricken över i:et - dra isär skjutpartierna och låt solen ta för sig. På övre plan väntar inte mindre än tre sovrum plus en rejäl klädkammare. Och självklart ett helkaklat badrum på varje våning där badrummet på entréplanet även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Det här är ett bo perfekt för den sociala familjen som vill ha tid till annat än husfix så det är inte svårt att förstå varför husen här är hett eftertraktade.
Brf Söndrums kyrkby har förutom sina kvadratsmarta bostadsrätter även ett mycket attraktivt läge. Här bor man nära naturreservat för natursköna promenader, hav och stränder för salta bad samt Flygstadens affärsområde med sitt stora utbud.
Några hundra meter från vårt hus finns en kommunal förskola och flertalet grundskolor ligger inom cykelavstånd.

Hitta hem med oss, välkommen på visning av Hambovägen 20!


Boarea
104 kvm
Avgift
3 313 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-06-04

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Hambovägen såldes av oss 2024-06-04. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hambovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.