Hammars Gata 10B / Centralt Öster / Halmstad

Renoverad tvåa med klockrent läge mellan centrum och Högskolan!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
50.5 kvm
Avgift
2 963 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hammars Gata såldes av oss 2020-04-27. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hammars Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Letar du efter en renoverad och trivsam lägenhet med ett ypperligt läge mellan högskolan och centrum? Då har du funnit lägenheten du söker! I HSB:s välskötta brf Kapsågen presenterar vi nu en mycket fräsch tvårummare med hög trivselfaktor. Här bor man med direkt närhet till både resecentrum, city och högskolan samtidigt som föreningen har gjort alla större renoveringar såsom stammar mm. Invändigt väntar både renoverat kök och renoverat badrum, rymligt sovrum samt vardagsrum med utgång till solig balkong i söderläge.

Lägg därtill en avgift om blygsamma 2 963 kr/månad och du har en toppenlägenhet! Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.