Hertig Knutsgatan 37A / Öster/Högskolan / Halmstad

Den perfekta studentlägenheten med en superlåg avgift och promenadavstånd till Högskolan!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
26 kvm
Avgift
1 267 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hertig Knutsgatan såldes av oss 2019-08-09. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hertig Knutsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster/Högskolan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi erbjuder här en mycket attraktiv etta med promenadavstånd till högskolan belägen i en av Halmstads absolut bästa föreningar! Lägenheten har en superlåg avgift om 1 267 kr/mån inklusive bredband och TV. Här är de största renoveringarna redan gjorda såsom tak, stammar, fönster, el och balkonger vilket borgar för ett tryggt boende framöver. Föreningen satsar på hög trivsel och för dess medlemmar finns tillgång till relaxavdelning med dusch, bastu och gym samt en trivsam trädgård där altan med grillplats finns.

Lägenheten ger ett ljust och fint intryck med helkaklat badrum, ljusa väggar och originalkök med charmiga detaljer. Vi anser detta vara en perfekt studentlägenhet i en av Halmstads mest välskötta föreningar! Välkomna på visning :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.