Kapellgatan 6 / Väster / Halmstad

Förförisk 20-talare med pittoreska detaljer och ett drömkök från Ballingslöv!

Slutpris
4 950 000 kr
Boarea/biarea
116/66 kvm
Driftkostnad
35 300 kr/år
Tomtarea
596 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Kapellgatan såldes av oss 2017-10-27. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Kapellgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Låt oss presentera denna förföriska 20-talare med ett superbt läge på attraktiva Väster. Här charmas vi av klassisk 20-talsarkitektur med tegelfasad, tvåkupiga tegelpannor, handblåsta fönster, pittoresk glasveranda och en lugn harmonisk trädgård med guldkant! I trädgården möts vi av grusade gångar, genomtänkta vackra planteringar, frestande äppelträd och avkopplande uteplatser. Extra plus är hörntomt längst in på återvändsgata med insynsskyddande häck runt om, belägen i soligt sydvästläge!

Invändigt låter vi oss imponeras av det högst smakfulla och välplanerade köket från Ballingslöv som renoverades 2014. Vidare gillar vi matsal och sällskapsrum i fil med ljus och rymd samt en fungerande kakelugn som pricken över i:et. Extra djupa fönsternischer, vackra snickerier och originalfönster sätter stilen. På övre plan finns tre sovrum, bra förvaringsutrymmen samt ett snyggt renoverat badrum som överraskar med sin storlek, framknackade murstock och goda stil i övrigt. Det största sovrummet har även det en vacker kakelugn.

Likt ett smycke pryder en pittoresk glasveranda husets västra fasad och det är lätt att förälskas redan innan man klivit in i villan.

/Tommy & Henrik

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration