Klockarevägen 15

Klockarevägen 15

Slutpris

3 810 000 kr


Snöstorp— Halmstad

Klockarevägen 15


Slutpris
3 810 000 kr

Snöstorp— Halmstad

Klassisk tegelvilla anno 60-tal med öppen spis, stavparkettgolv i fiskbensmönster etc.

Klassisk 1,5-plansvilla med källare och vidbyggt garage. Entréplan med ett stort vardagsrum med vackert och välvårdat stavparkettgolv i fiskbensmönster, öppen spis och utgång till en större inglasad altan. Vardagsrummet var tidigare avdelat med ett sovrum, men idag nyttjas hela för umgänge. På ena gaveln har man låtit bygga ett burspråk som skänker rikligt med ljus och en vacker avställningsyta med skiva i marmor. Vidare finner vi sovrum, kök med matplats och en toalett. En våning upp finns ett badrum, sovrum samt allrum som tidigare var avdelat som ett sovrum. Totalt kan villan därmed erbjuda 4 fullstora sovrum samt extra sovrum i källarplan om så önskas (här finns ett sovrum inrett idag). Källaren är för övrigt fräsch och ger ett bra intryck med goda förvaringsmöjligheter, tvättstuga etc.

Villan har haft en och samma ägare sedan byggnation 1963 och uppvisar ett väl omhändertaget skick. Vi gillar fasad av tegel och fjärrvärme då det innebär att huset är lättskött och kräver mindre underhåll. Garaget är tillbyggt och stort med plats för flera fordon, detta då det tidigare nyttjats till åt ett stort motorcykelintresse.

Vi hälsar er varmt välkomna till Snöstorp och lugna trivsamma kvarter.


Boarea/biarea
120/92 kvm
Driftkostnad
29 988 kr/år
Tomtarea
1 082 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-11-06

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Klockarevägen såldes av oss 2019-11-06. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Klockarevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.