Korngatan 1 / Centrum/Öster / Halmstad

Slutpris
1 210 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 061 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2014-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Korngatan såldes av oss 2014-04-01. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Korngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ypperlig tvårummare med en unik och väl tilltagen uteplats där solen med fördel kan avnjutas från tidig lunch till sena kvällen. Trevliga gräsytor samt ett lugnt område.

Vi hälsar Er varmt välkomna till denna rymliga och totalrenoverade tvårummare med ljust och fräscht intryck. En genomgående lägenhet med bl.a. ekparkett, tilltalande kök från Kvik och stilrent helkaklat badrum samt som tidigare nämnt altan och uteplats. Ett bra läge till centrum samt en bostadsrättsförening med goda förutsättningar.
Låg månadsavgift!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.