Långhusallén 3b

Långhusallén 3b


Brogård— Halmstad

Långhusallén 3bBrogård— Halmstad

Markplanslägenhet med trädgård, garage och friggebod!

På Långhusallén 3 B kan vi nu erbjuda en kanonfin tvåa i markplan och på hörntomt som går att göra om till en trea. Interiören är i mycket gott skick där det bara är att flytta rakt in och njuta av ett härligt boende med mersmak. Här finns bland annat ett snyggt renoverat kök, stort badrum med tvättmaskin/torktumlare, stort vardagsrum som går att dela av för ett andra sovrum samt en stor walk-in-closet. Vi gillar framförallt läget som är privat och ligger i ytterkant angränsande mot skog och natur, samt att det förutom egen trädgårdstäppa även ingår garage! Därtill har nuvarande ägare låtit bygga en friggebod på baksidan, perfekt som gäststuga eller extra förrådsutrymme. Här bor man med känslan av sitt egna hus, men med fördelar av att vara boende i en bostadsrättsförening. Alla lägenheter har fiber via Telia.

Brogård är ett lugnt och mycket uppskattat område med närhet till natur och strövarområden.

Missa inte chansen, dessa guldkorn är sällan till salu!


Boarea
74 kvm
Avgift
4 942 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2024-04-07

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Långhusallén såldes av oss 2024-04-07. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Långhusallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.