Logvägen 69

Logvägen 69

Slutpris

5 500 000 kr


Söndrum - Albinsro— Halmstad

Logvägen 69


Slutpris
5 500 000 kr

Söndrum - Albinsro— Halmstad

NYTT OCH FRÄSCHT PÅ ALBINSRO

Vårt hus på Logvägen 69 har ett enkelt formspråk och är just därför så elegant!
Det är ett spännande exempel på villa anno 2016 - rejält och ljust, öppet och socialt. Huset är i två plan och mycket smakfullt inrett med påkostade materialval och ägarnas säkra stil gör de 131 kvm till en dröm för den kräsne.
När gästerna ramlar in finns det härliga ytor att samlas på i köket runt köksön likväl som i vardagsrummet där matplatsen är given intill de stora fönsterpartierna som släpper in härligt ljus. Sommartid hänger man gärna på framsidans uteplats som badar i sol hela eftermiddagen och kvällen ända fram tills himlen står som en karamell framåt 22-tiden en ljus sommarkväll. Vi får inte glömma den ljuvliga takterrassen och gillar du morgonsol är det på baksidans uteplats du ska ta dagens första kopp!
Stora som små får ostörd nattsömn på den privata ovanvåningen där tre sovrum ligger samlade vilket gör att man är aldrig alltför långt ifrån varandra. Två snygga helkaklade badrum - ett på varje plan - så det finns alltid ledig duschtid. Här är det helt färdigställt, perfekt anpassat för den moderna familjen och allt mycket väl genomtänkt för en aktiv vardag med en mycket inbjudande boendemiljö.

En stor fördel då huset är byggt 2016 är att man slipper betala kommunal fastighetsavgift till och med 2031 (fn. ca 9 287 kr/år) samt så är energiförbrukningen extremt låg, endast 7 500 kWh per år för både uppvärmning och hushållsel!

Precis som många andra gillar vi bostadsområdet Albinsro! Naturen finns runt knuten, lekkompisarna likaså. Förskola och skola i närheten och Flygstadens stora utbud når
man på en kvart om man rullar iväg på elcykeln och precis som de salta baden sommartid. Möllegårds naturreservat med Riccardos italienska glass ligger i princip tvärs
över gatan som pricken över i:et.
Det här är ett snyggt och klokt boende där det bara är att flytta rakt in och börja njuta av livet som husägare!


Boarea
131 kvm
Driftkostnad
34 227 kr/år
Tomtarea
278 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-13

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Logvägen såldes av oss 2023-04-13. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Logvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.