Margaretagatan 10

Margaretagatan 10

Slutpris

3 750 000 kr


Östra förstaden— Halmstad

Margaretagatan 10


Slutpris
3 750 000 kr

Östra förstaden— Halmstad

Vackert radhus anno 1917 med stora möjligheter!

Vi har den stora glädjen att presentera Margaretagatan 10, ett hus i 2 plan med inredningsbar vind och praktisk källare. Här ser vi spännande utvecklingsmöjligheter! Ursprungligen rymde huset två lägenheter (3:or), men dessa nyttjas idag som en enda stor och rymlig bostad. Helt perfekt för barnfamiljen, trädgård och baksida angränsar mot lekplats. Man har under senare tid låtit renovera köket, installera isolerglasfönster samt byggt ett härligt altandäck i rakt västerläge.

Vinden har synliga takbjälkar där man kan skapa något alldeles extra. I källarplanet har man samlat tvättstuga, badrum och flera förrådsytor. En spännande idé skulle kunna vara att omvandla fastigheten till två eller flera lägenheter och på så vis skapa sig en attraktiv hyresfastighet med närhet till Högskolan och centrum. Bo själv i en lägenhet och hyr ut resten, då skulle man nästan kunna bo gratis. Även som en renodlad hyresfastighet ser vi möjligheten till en god avkastning. Detaljplanen fastställer inte hur många bostäder man får bygga, utan det måste prövas vid bygglovsansökan. Men det finns andra liknande radhus i området där man har inrett vinden till en lägenhet och således totalt har tre lägenheter (två 3:or och en 2:a). Eller så behåller man huset som det är, för det finns gott om rum att kunna anpassa huset efter behov och önskemål.

Utomhus finner vi två rejäla altaner med trätall, en balkong samt en lättskött trädgård så det finns gott om plats för härligt utomhusliv dessutom. Väderstrecket pekar rakt västerut, vilket innebär eftermiddags- och kvällssol, underbart.

En unik fastighet som nu väntar på nya ägare!


Boarea/biarea
128/80 kvm
Driftkostnad
33 344 kr/år
Tomtarea
289 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-06-01

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Margaretagatan såldes av oss 2021-06-01. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Margaretagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.