Plommonvägen 10

Plommonvägen 10

Slutpris

5 455 000 kr


Söndrum— Halmstad

Plommonvägen 10


Slutpris
5 455 000 kr

Söndrum— Halmstad

Totalrenoverad villa med ett kanonläge!

WOW! Detta är huset för den kräsna. Totalrenoverat med klass och hög detaljfinish.

Längst in på den lugna återvändsgatan Plommonvägen hittar vi detta 60-talshus i ett plan om ca 122 kvm. De senaste åren har huset fått ett ordentligt lyft, både vad gäller ytskikt, stil och teknik. Detta är i våra ögon ett mycket attraktivt hus med en planlösning som passar de flesta. Stora sociala ytor, halvöppen planlösning, separat sovavdelning och mycket goda gäst- och förvaringsutrymmen.

Renoveringarna håller en mycket hög nivå och bland annat kan nämnas en måttbeställt kök från snickeri med läderlindade handtag och bänkskiva i marmorliknande kvartskomposit, snyggt helkaklat badrum med stora plattor i kalkstensliknande klinker från Bricmate, infällda spotlights i flera rum med djup ljuskälla för ett behagligt avbländat ljus. Därtill nytt yttertak, nya elledningar, nya vatten och avloppsledningar, 3-glas isolerfönster, vattenburen uppvärmning via luft/vatten, extra luft/luftvärmepump som även kan användas som aircondition mm. Besiktningen visar på ett mycket fint skick och detta är ett så inflyttningsklart boende det bara kan bli.

Utöver huset finns även en isolerad och uppvärmd gäststuga om ca 15 kvm, perfekt som kontor, gästrum eller för tonåringen som vill ha sitt egna "krypin". Här finns även garage, stort varmförråd samt ett trädgårdsförråd. Tillsammans med två stora uteplatser och ett bra solläge, så ser vi många boxar tickas i. Läget med hörntomt ger en avskild och privat trädgård. Önskas ännu mer avskildhet så låter man ligusterhäcken som omgärdar tomten att växa upp några decimeter. Området runtomkring Plommonvägen består av lugna villagator, naturområden och lekparker. Flertalet förskolor och skolor finns i närheten och Flygstadens stora utbud nås några minuter bort så här är det är lätt att få vardagen att gå ihop. Närheten till hav och strand är ytterligare plus samtidigt som man når city bara på några minuter.

Det här är helt rätt om man vill slippa kostsamma och tidskrävande renoveringar och börja njuta direkt av ett härligt villaliv.


Boarea
ca 122 kvm
Driftkostnad
37 226 kr/år
Tomtarea
619 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-10-13

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Plommonvägen såldes av oss 2022-10-13. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Plommonvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.