Sjöstrands gränd 4

Sjöstrands gränd 4

Slutpris

3 700 000 kr


Söndrum— Halmstad

Sjöstrands gränd 4


Slutpris
3 700 000 kr

Söndrum— Halmstad

I hjärtat av Söndrum på återvändsgränd!

Ni kan sluta leta! Här finns enplanshuset med en fantastisk planlösning redo för er att göra till er egna pärla! Vi ser verkligen potentialen i denna 60 tals villa på lugn återvändsgränd i Söndrum. Entréplanet erbjuder kök i direkt anslutning till vardagsrummet i vinkel där vi föreställer oss hur man kan öppna upp och göra härliga umgängesytor. Sovrumsdel med tre sovrum samt badrum och gäst wc. Huset är välskött men i stort sett i original så renoveringsplanerna kan börja ta form! Källarplanet erbjuder tacksamma ytor med stor gillestuga, tvättstuga, bastu med dusch mm. Vidbyggt garage, vattenburet system (olja idag), stor tomt på lugnt läge och växthus för den med gröna fingrar är några ytterligare attribut för detta hem.

Området är en dröm för såväl pensionärer som barnfamiljer med vändplan och grönområden precis intill. Här kan det spelas fotboll, bandy och hoppas hage tills solen går ner.

Återvändsgata, lekplats, skog, förskolor, skolor och affärer på armlängds avstånd - vad mer behöver man?

Varmt välkomna på visning! Med vänliga hälsningar Sara Johansson Mäklarhuset 073-507 40 41


Boarea/biarea
113/124 kvm
Driftkostnad
58 783 kr/år
Tomtarea
1 083 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-03-11

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Sjöstrands gränd såldes av oss 2024-03-11. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Sjöstrands gränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.