Skepparegatan 5a / Centrum / Halmstad

Ytterst fin tvårummare med en superbra planlösning!

Referensnummer
427 618
Boarea
64 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

I brf Örnnästet väntar denna tvårummare om 64 kvm som stoltserar med en snyggt renoverad interiör tillsammans med en suverän planlösning.

Vi möter en stor hall med kappavdelning och två garderober, här har man valt att lägga stora kvadratiska klinkerplattor som snyggt flyter in i köket. Underbart med en stor hall som direkt ger kontakt med vardagsrum och kök. Badrummet är helkaklat i neutrala tidlösa färger och är förberett för installation av tvättmaskin! Ett stort plus tycker vi, även om man når den gemensamma tvättstugan smidigt via hiss. Vardagsrummet är stort och ljust med ett vackert stavparkettgolv i fiskbensmönster. Via dubbeldörrar nås en balkong i rakt västerläge. Här skiner solen från efter lunchtid fram till solnedgång. Innanför vardagsrummet ligger ett stort sovrum med fönster in mot den skyddade innergården i svalt österläge. Sovrummet har hela fyra garderober! Köket är renoverat i klassiskt vitt utförande med rostfria kapitalvaror och samma snygga klinkergolv som i hallen. Dessa klinkerplattor går dekorativt upp på vägg bakom matplatsen.

Helt enkelt en svårslagen tvårummare om man vill bo centralt men med ett lugnt läge i en stabil förening. Här erbjuds bekvämlighet i form av hiss som tar en direkt ned i källarplan där du finner lägenhets- & cykelförråd samt tvättstuga med torkrum. Föreningens innergård rymmer en mysig uteplats med pergola, samt ett miljöhus där man kan sortera hushållssopor, papper, glas mm.

Varmt välkomna till brf Örnnästet!

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 24 bilder
Planritning
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn