Slåttervägen 6 A. Lgh 1001 / Öster/Högskolan / Halmstad

Trivsam tvårummare nära Högskolan!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 057 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slåttervägen såldes av oss 2019-08-21. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Slåttervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster/Högskolan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi kan nu erbjuda en 50-talare nära Högskolan om 59 kvm fördelat på två rum och kök. Lägenheten är belägen en halv trappa upp med balkong i soligt sydvästläge. Några av fördelarna är: helkaklat och fräscht badrum, stort sovrum, lättmöblerat vardagsrum med bra ljusinsläpp, klädkammare och en solid förening med fastighet i renoverat gott skick. Slåttervägen 6A finner vi i lugna och trivsamma kvarter med gångavstånd till högskolan.

Låg månadsavgift om 3 057 kr vilken inkluderar värme, vatten och bostadsrättsförsäkring. Utöver detta har föreningen upphandlat el, TV och bredband vilket regleras på hyresavin till förmånliga 394 kr/mån. Välkommen att boka in dig på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.