Snöstorpsvägen 12a

Snöstorpsvägen 12a


Centralt/Nyatorp— Halmstad

Snöstorpsvägen 12aCentralt/Nyatorp— Halmstad

Markplan med inglasat uterum och stensatt uteplats

I ett lugnt område bara ett stenkast bort ifrån stadens alla fördelar hittar vi denna trevliga tvåa på 67 kvm i markplan med inglasat uterum och stor stensatt uteplats. Härifrån är det promenadavstånd till både stan, resecentrum och Högskolan. Fräscht kök och modernt renoverat helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Både sovrummet och vardagsrummet är rymliga och här ryms både mer förvaring eller plats för skrivbord för den som studerar eller jobbar hemifrån. Kläderna förvaras i den rymliga klädkammare och ytterligare förråd finns i källarplan.

Här bor du i en av Halmstads mest välskötta bostadsrättsföreningar med en mycket god ekonomi och lyxiga gemensamhetsanläggningar i form av bland annat relaxavdelning med bastu, gym och vilorum. Dessutom ett stort garage i källarplan och en mycket fin tvättstuga.

Nyfiken på mer? Kontakta mig redan idag! Med vänliga hälsningar Sara Johansson 073-507 40 41 Mäklarhuset


Boarea
67.5 kvm
Avgift
3 881 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-13

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Snöstorpsvägen såldes av oss 2023-11-13. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Snöstorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad