Stinas gränd 12 / Frösakull / Halmstad

Renoverad 1-plansvilla med ett fint naturnära läge i Frösakull!

Boarea
131.3 kvm
Driftkostnad
33 315 kr/år
Totalareal
720 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-05-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Stinas Gränd såldes av oss 2018-05-08. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Stinas Gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösakull är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stinas gränd 12 erbjuder en modernt tjusig 1-plansvilla med genomtänkta materialval och en suveränt bra planlösning. Tomten ligger lugnt belägen på återvändsgata angränsande till rogivande natur och skogsområde. Perfekt för er som söker lugn och ro. På gångavstånd nås skola, dagis, Frösakull centrum med butik, restaurang och vårdcentral, samt inte minst en av Sveriges finaste stränder.

Villan har genomgått stora renoveringar mellan 2010-2016 där vi framför allt gillar det vitpigmenterade parkettgolvet (1-stav), läckra köket från HTH, tjusiga badrummet, de stora fönsterpartierna och braskaminen! Två fina uteplatser finns att tillgå där man kan välja mellan skugga eller sol, och på tomten finns även ett garage om ca 33,5 kvm.

Helhetsintrycket är mycket gott och villan har en gedigen konstruktion med betongstomme i ytterväggarna, vattenburet värmesystem via frånluftsvärmepump och nyare 3-glas isolerfönster.

Varmt välkomna till Frösakull!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.