Stråvägen 9 / Trönninge / Halmstad

Renoverad 1-plansvilla i Trönninge

Slutpris
3 055 000 kr
Boarea/biarea
112/62 kvm
Driftkostnad
26 900 kr/år
Tomtarea
823 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-05-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Stråvägen såldes av oss 2020-05-26. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Stråvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trönninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I härliga Trönninge kan vi nu erbjuda denna mycket trivsamma 1-plansvilla om totalt 174 kvm (inkl. biytor) som uppvisar en mycket välvårdad och fräsch boendemiljö. Nuvarande ägare har ägt huset sedan 1991 och har under senare år genomfört stora renoveringar. Bland annat installerat bergvärme och bytt till isolerglasfönster som är två stora anledningar till att villan har så låga driftkostnader. Därtill har man renoverat kök, badrum, gästtoalett, tvättstuga och de flesta ytskikt i samtliga rum. År 2013 sökte man bygglov och byggde ett större uterum om ca 20 kvm i soligt söderläge. Samtliga renoveringar är utförda av fackmän.

Vi gillar planlösningen med hela 4 sovrum och där man även har inrett det tidigare garaget till ett gäst- eller hobbyrum. Således skapas utrymme även för den stora familjen eller om man vill ha en privat gästdel. Önskas istället ett garage så går det återställa.

Varmt välkomna till Stråvägen 9 :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.