Tångrevsvägen 5G

Tångrevsvägen 5G

Slutpris

4 100 000 kr


Alet— Halmstad

Tångrevsvägen 5G


Slutpris
4 100 000 kr

Alet— Halmstad

RADHUSBOENDE MED VILLAKÄNSLA PÅ ATTRAKTIVT HAVSNÄRA LÄGE

Njut av ett socialt radhusboende med villakänsla och lättskött trädgårdstäppa utan att behöva lägga energi på att ansvara för yttre underhåll mm. Ett boende i HSB:s brf Västergårdar erbjuder just detta och dessutom på ett mycket attraktivt läge nära hav & strand! På Tångrevsvägen 5G bor man nära centrala Halmstad men har ändå salta bad bara ett stenkast bort. Här kan man både starta och avsluta dagen med ett uppfriskande dopp i havet och för den hurtige erbjuder simstadion samt Prins Bertils stig ytterligare möjligheter att på nära håll få sin vardagsmotion. Trädgården på baksidan är lättskött och erbjuder en skyddad ombonad miljö. För barnfamiljen gläds man åt de bilfria gatorna mellan husen och närheten till spännande upptäcktsfärder i Aleskogen. Lekplatsen utanför köksfönstret inbjuder givetvis till hopp och lek:-). Detta är helt enkelt ett toppenboende som passar gammal som ung om målsättningen är att ha ett trivsamt boende där man kan koppla av och njuta av livet!

Vårt radhus har helt klart områdets bästa läge och erbjuder en ljus boendemiljö om 105,5 kvm som fördelas över vardagsrum med matsal i fil, kök och badrum med tvättmaskin samt två sovrum med balkong och ljuvlig vy över trädtopparna mot havet.
I månadsavgiften om 4 987 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, IP-telefoni, garage, parkeringsplats samt bostadsrättstillägg.


Det är med stor glädje vi bjuder in till detta härliga radhus vars boendemiljö och omgivningar bör upplevas på plats!


Boarea
105.5 kvm
Avgift
4 987 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-05-31

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Tångrevsvägen såldes av oss 2022-05-31. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Tångrevsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.