Vasängsvägen 166

Vasängsvägen 166

Slutpris

1 630 000 kr


Vallås— Halmstad

Vasängsvägen 166


Slutpris
1 630 000 kr

Vallås— Halmstad

Ljusa utsikter på Vasängsvägen 166

HSB Brf Ängsgård är en mycket populär förening där husen som även kallas för "sockerbitarna" byggdes mellan 1972-1974. Sneglar man på föreningens årsredovisning inser man att lägenhetens fördelar även låter sig beskrivas i kronor och ören då föreningen har stått stadigt under decennier och har en mycket stabil ekonomi med låg belåning. Nr 166 erbjuder den lite större 3:an med två toaletter, vilket alltid har varit lite mer eftertraktat. Här har man 88,5 rymliga kvadrat i ett plan med egen innergård, eget förråd och egen carport! Bostadsrätten renoverades senast 2011 med bland annat nytt kök och upplevs som välvårdad och fräsch. Ser man till väderstreck så är även det helt rätt med uteplats i soligt sydvästläge.

I den låga månadsavgiften om 4 209 kr ingår vatten, Internet, TV, carport, försäkring (bostadsrättstillägg) och 140 kr från avgiften går till en inre reparationsfond där saldot fn. uppgår till 914 kr. Denna fond får nyttjas av den nya köparen till renoveringar i bostaden.

Här är det lätt att trivas med god grannsämja och fin utemiljö - som att bo i eget hus men där föreningen renoverar och sköter om husens utsida.

Välkommen på visning!


Boarea
88.5 kvm
Avgift
4 209 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2024-04-15

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Vasängsvägen såldes av oss 2024-04-15. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Vasängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.