Gamla Göteborgsvägen 7 / Holm / Halmstad

Renoverad 30-tals villa i Holm!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
115/55 kvm
Driftkostnad
31 540 kr/år
Tomtarea
987 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Gamla Göteborgsvägen såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Holm samt även på Gamla Göteborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Holm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I natursköna och barnvänliga Holm har vi nu möjlighet att erbjuda en charmig och renoverad villa fördelat över 2-plan och källare. Nuvarande ägare har verkligen fått till en imponerande interiör med bl.a. tjusigt renoverat kök med bra plats för matbord, charmiga gamla dörrar, helkaklat badrum, 3-4 sovrum och bra biytor i källarplan. På övre plan finns 3 sovrum och i källarplan finns ytterligare ett med både egen ingång och eget allrum, perfekt för tonåringen!

Utvändigt finns vidbyggt garage samt stora umgängesytor i form av altan i två nivåer samt uterum. Holm är lugnt beläget med en lantlig omgivning och anses av många barnfamiljer vara ett av de bästa områdena i Halmstad. Närheten till skola, dagis och Halmstads stadskärna är bara några av mervärdena. För den idrottsintresserade är det nära till både golfbana och ridhus.

Missa inte denna fina villa i rogivande miljö, endast cirka 10 min bilväg från centrala Halmstad. Välkomna på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.