Glimmervägen 3

Glimmervägen 3

Slutpris

6 410 000 kr


Steninge / Skipås— Steninge— Halmstad

Glimmervägen 3


Slutpris
6 410 000 kr

Steninge / Skipås— Steninge— Halmstad

Imponerande villa med ett ljuvligt läge och havsutsikt!

I Steninge på Glimmervägen 3 väntar detta mycket charmiga och renoverade hus om 158 kvm på nya ägare. Ett gediget betonghus som genomgått stora renoveringar såsom bergvärme, fönster, tak, el, kök, badrum mm. Så här är det bara att flytta rakt in i en ljus och tilltalande boendemiljö med tonvis av karaktär och en helt makalös utsikt över havet och horisonten från båda våningarna.

Direkt i entrén slås vi av den härliga rymden och ljusflödet då det är öppet upp mot övre plan och man får omedelbart en härlig känsla. Längre in är vardagsrum och kök placerat med en öppen planlösning och stora fönsterpartier för att maximera utsikten mot havet. Med ett läge som detta så handlar det givetvis om att verkligen ta tillvara på den naturliga och vackra tavlan som havet är oavsett årstid. Köket är modernt och har allt som man kan önska, moderna vitvaror och fräscha ytskikt. I vardagsrummet finns utgång till altandäck i västerläge där man kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen fram till solnedgång. Här finns även en murad öppen spis med insatskamin, så det är lätt att förstå att nuvarande ägare har stormtrivts genom årens lopp. På entréplanet samsas även två sovrum med ett tjusigt badrum och en praktisk tvättstuga. En trappa upp möts man av ett våningsplan som badar i ljus och rymd. Här bjuds det på charm och karaktär med öppet i nock, synliga takbjälkar och en helt makalöst vacker utsikt. Stort allrum som är stället att hänga på om man älskar solnedgångar. Vidare ett stort sovrum (tidigare uppdelat i två, som med enkla medel kan återställas), ett snyggt badrum och en klädkammare.

Vi vill även slå ett extra slag för den härliga trädgården med en skyddad baksida där barnen har gott om plats för hopp och lek! Flera olika uteplatser att njuta av naturen och omgivningarna är ytterligare plus, där innergården med pergola är en av våra favoriter.
Intill huset finns ett stort garage med förråd, där det i dagsläget finns ett pittoreskt hobbybageri, vi kan lova er att det doftar magiskt här. Om du inte gillar att baka så är utrymmet perfekt även som kontor, gästrum eller vad du känner för - valet är ditt.

Ett stenkast från huset finns en gemensam fritidsanläggning med festlokal, uppvärmd pool (20 m) för lek och motion (även simskola), bastu, lekplats, tennisbanor mm. Alla samfällighetens medlemmar får fritt nyttja dessa faciliteter och byalaget erbjuder flera årliga aktiviteter (för mer info se www,skipas.se). För den som gillar salta dopp i havet bjuder Glassvik, beläget rakt nerför backen från huset, med omnejd både klippor och små härliga sandstränder, samt Glassviks båtklubb med bojplatser för mindre fritidsbåtar. Vill man istället vandra, springa eller cykla runt i vacker natur finns det fina leder genom bokskog, hagar, ljunghed och myr. Området omgärdas till stor del av naturreservat och är enligt många bland det vackraste västkusten har att erbjuda! Därtill finns flertalet gårdsbutiker, caféer, restauranger och mysiga övernattningsmöjligheter i närområdet. Ett stort plus är även nya Steningeskolan (F-3), som ligger ca 1 km bort på vägen mot Steninge.

Villan är belägen i Skipås som ligger i Steninge ca 25 minuter N om Halmstad. Kommunikationerna till Halmstad och Falkenberg med buss är goda och man når E6 med bil på mindre än 15 minuter. Kattegattleden som passerar Steninge/Skipås erbjuder också cykelväg hela vägen in till Halmstad .

Summa summarum är detta en mycket härlig villa i ett underbart område!


Boarea
158 kvm
Driftkostnad
50 562 kr/år
Tomtarea
722 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-04-29

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Glimmervägen såldes av oss 2022-04-29. Se alla våra försäljningar i Steninge samt även på Glimmervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.