Ly 505
Ly 505
Sara Johansson, ansvarig mäklare i Halmstad
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Sara Johansson

Ansvarig mäklare

Förberedd

Ly 505
Steninge— Halmstad

Ly 505


Förberedd

Steninge— Halmstad

Naturskönt läge med tomt på ca 8 600 kvm

Sällan har vi skådat fastigheter på ett mer naturskönt läge än Ly 505 i Steninge. På högt och fritt läge inbäddad i grönska finner vi detta 60-tals suterränghus med både garage OCH dubbelgarage. Här kan man njuta på den inglasade altanen och beskåda de rika djurlivet i området eller ta en mysig skogspromenad i det natursköna området. I trädgården ger årstiderna olika skatter att se fram emot och njuta av; vad sägs om magnoliaträd med sina vackra blommor, vitsipporna på våren eller blåbären för att nämna några. Blir det du som upptäcker detta som ny ägare?

Invändigt erbjuds en trevlig boendemiljö och entréplan har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till stor inglasad altan, möjlighet med upp till tre sovrum på detta plan och helkaklat badrum. En trappa ner finner vi ytterligare sovrum/vardagsrum med utgång till uteplats, tvättstuga, torkrum, gäst wc samt pannrum som används som groventré. Nuvarande ägare har genomfört stora renoveringar så som nytt tak 2000, installation av solceller som bidrar till låga driftskostnader, nya isolerglasfönster på entréplan, badrum renoverat 2020 och kök 2008.

Ly ligger endast ca 2 km från Steninge kustremsa och med bilen tar de endast 3-5 minuter eller om du vill cykla ner för ett kvällsdopp en ljummen sensommarkväll.

Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag för mer information! Med vänliga hälsningar Sara Johansson Mäklarhuset 073-507 40 41


Referensnummer
557 485
Boarea/biarea
100/50 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)

Mäklarhuset Halmstad

Kontakta Sara för mer information kring visningsmöjligheter.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad


Planritning
Planritning publiceras inom kort
Vi jobbar på det för fullt. Välkommen tillbaka senare.

Området
Natursköna Steninge i halmstad

Natursköna Steninge

Vackra landskap och vågskvalp inpå husknuten.


01
Fördelar med området
Badstrand Parker/Grönområden Barnvänligt Bussar Tryggt Cykelstigar (mtb) Cykelbanor Båtliv Fiske Golf Caféer Lugnt Sport och friluftsliv Restauranger

02
Restauranger och café

Precis ovanför Steninge strand ligger vackert belägna Göstas Café som har varit ett populärt utflyktsmål under många år. Här erbjuds allt från en fika till god mat från deras meny med en fantastisk utsikt ner mot havet.
Lite ovanför ligger klassiska Skepparstugan har också har ett fint läge intill gången ner till stranden där gästerna kan sitta inne eller på deras mysiga altan. De erbjuder olika alternativ på menyer under året och har öppet från påsk till jul. Speciellt uppskattad är deras generösa räkfrossa på sommaren!
Steninge kuststation har öppet för boende, lunch och fika under alla dagar från slutet av juni till mitten på augusti.
Dessutom aktiviteter och även konferensmöjligheter under hela året - alltid med hållbarhet i fokus.


03
Fritid

Utöver att ta ett bad eller så finns det minigolf uppe på Hulabäcksvögen, en mysig bana i en villaträdgård.
Kattegattsleden passerar Steninge där man kan cykla längs med en vacker och varierad miljö. Vind, våg- och kite-surfing-möjligheterna i närområdet är mycket bra och det finns flertalet vandringsleder utmed havet. Fiska med kastspå kan man göra lite längre norrut längs med kusten.n
Den 395 kilometer långa Kattegattleden passerar genom Steninge. Från Halmstad är det cirka 25 kilometer cykelväg kantad av vacker och varierande miljö. I Steninge är det perfekt att stanna till och njuta av naturen eller besöka något av de mysiga matställena.


04
Kommunikation

Täta bussförbindelser dagligen tur och retur till Halmstad och Falkenberg med linjen 350, se mer information på www.hallandstrafiken.se.
Fin cykelväg hela vägen in till city också.


05
Familjeliv

Flera förskolor finns att välja mellan från 1-års åldern och när det är dags för skola så finns Haverdals Byskola, F–5 skola.
För uppdaterad information angående förskolor och grundskolor, besök gärna www.halmstad.se.


Använd kartan
X

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Hav
  1,94 km
  4 min
  6 min
  25 min
 • Sjö
  4,28 km
  11 min
  23 min
  1 tim 24 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Sara!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.